Legenda kluba preuzela Velež

G.S.
Legenda kluba preuzela Velež

NEVESINjE - Dugogodišnji igrač i trener FK Velež Mijat Mišeljić imenovan je za  šefa stručnog štaba  nevesinjskog prvoligaša nakon što je uprava kluba prihvatila ostavku  Igora Remetića. 

Mišeljić  koji  je kao igrač i trener svih selekcija kluba do sada  upisao oko 1000 nastupa za najstariji sportski kolektiv u Nevesinju pokušaće da u nastavku sezone konsoliduje ekipu, nametne timski duh i vrati nadu za opstanak u Prvoj ligi RS.

Na prvom treningu Mišeljić je poručio igračima da želi zdravu ekipu koja poštuje disciplinu i  u kojoj će postojati jaka želja za pobjedom.

-Imamo podršku uprave, opštine i sponzora i od vas očekujem da igrate srcem i za svoje navijače, istakao je Mišeljić.

Član uprave kluba i načelnik opštine Milenko Avdalović rekao je da je plan bio da ove sezone  rezultatski i organizaciono  Velež napravi korak više, ali da očito na terenu to nije potvrđeno.-Zaokružena je finansijska konstrukcija, ljudski smo se rastali sa bivšim trenerom, dali podršku Mišeljiću i ostaje nada da će se igra popraviti, posebno na domaćem terenu, istakao je Avdalović. I on je poručio igračima da od njih očekuje momačku igru koja će zadovoljiti sve ljude koji vole Velež.

U narednom kolu Velež će gostovati Borcu u Kozarskoj Dubici

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana