Milošević saopštio sa kojim fudbalerima "cilja" plasman na EP

GS
Milošević saopštio sa kojim fudbalerima "cilja" plasman na EP

Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Savo Milošević saopštio je spisak imena na koje računa u predstojećim duelima baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

U prostorijama Fudbalskog saveza BiH Savo Milošević se obratio okupljenima, te saopštio na kojih 27 igrača će računati u predstojećim obavezama.

Na spisku su se našli:

– golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasil,, Kenan Pirić

– odbrana: Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Anel Ahmedhodžić, Adrian Leon Barišić, Dennis Hadžikadunić, Renato Gojković, Nihad Mujakić.

– vezni red: Rade Krunić, Gojko Cimirot, Ivan Bašić, Benjamin Tahirović , Miralem Pjanić, Denis Huseinbašić, Haris Hajradinović, Amar Rahmanović.

– napad: Edin Džeko , Ermedin Demirović , Haris Tabaković, Nemanja Bilbija, Said Hamulić, Smail Prevljak i Dal Varešanović.

Kao što je ranije najavljeno, povratnik u reprezentaciju je Anel Ahmedhodžić, koji je “izgladio odnose” s Fudbalskim savezom BiH.

Prvi poziv među Zmajeve stigao je igraču Kelna, Denisu Huseinbašiću, koji je nedavno dobio dozvolu FIFA-e za promjenu sportskog državljanstva s obzirom na činjenicu da je nastupao za mladu reprezentaciju Njemačke.

Podsjetimo, prva prepreka Zmajevima na putu ka plasmanu na Evropsko prvenstvo biće Ukrajina. Meč je na programu 21. marta u Zenici s početkom u 20.45, a ukoliko Miloševićevi izabranici pobijede, uslijediće finale baraža 26. marta u Sarajevu protiv pobjednika duela Izrael – Island u istom terminu, prenosi SrpskaInfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana