Milošević i SPS se priključili akciji FK Naprijed: Ulaganje u sport je investicija, nikako trošak

GS
Milošević i SPS se priključili akciji FK Naprijed: Ulaganje u sport je investicija, nikako trošak

FK Naprijed je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu stolica na tribinama koje su potrebne stadionu ovog kultnog banjalučkog kluba.

Nakon što je pročitao informaciju u javnosti akciji se priključio odbornik u Skupštini grada Banjaluke Socijalističke partije Srpske  - SPS-a Darko Milošević koji je razgovarao sa kolegama odbornicima, poslanicima stranke u NSRS, kao i delegatom u Vijeću naroda, te su dogovorili da će na simboličan način podržati ovu akciju. 

- Ulaganje u sport za SPS nije nikakav trošak, već investicija. Stvaranjem kvalitetnih sportskih sadržaja za našu djecu manje ćemo u budućnosti izdvajati za bolnice i liječenja usljed raznih bolesti koje nam donosi moderno vrijeme uzrokovanom stalnim sjedenjem pred telefonima i računarima... Ovo jeste simboličan, ali itekako važan gest. Svi moramo dati dio sebe u ovakve aktivnosti kako bi smo imali zdrave generacije u budućnosti, rekao je Milošević. 

Akcija prikupljanja sredstava trajaće od 5.8.2023. sve do 5.10.2023. godine. 

Milošević dodaje da će i u nardnom periodu kroz Skupštinu djelovati na poboljšanju uslova u sportu. 

- Profesionali sport je značajno podržan, naša preokupacija će biti nastavak djelovanja na što više sadržaja za rekreativni sport, koji će biti dostupan većem broju ljudi i na taj način omogućiti više fizičke aktivnosti većem broju naših sugrađana. Pozivam sve kolege iz Skupštine, ali i privrednike i građane da se uključe u ovu hvale vrijednu akciju, zaključuje Milošević. 

Miloševiću su se priključili odbornici SPS-a u Skupštini grada Banjaluka Saša Kondić kao i Dragan Strika, ali i poslanici SPS-a u NSRS Maksim Skoko, Milan Milaković i Tamara Damjanović, te delegat u Vijeću naroda Dragutin Škrebić.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana