Mićić na klupi Zvorničana: Drina plovi ka vrhu

D.D.
Mićić na klupi Zvorničana: Drina plovi ka vrhu

ZVORNIK - Trener Dragan Mićić drugi put sjeo je na klupu fudbalskog kluba Drina iz Zvornika. Legendarni napadač Crvene zvezde tokom svoje trenerske karijere dosta je radio u Republici Srpskoj.

U prvom mandatu je sa Drinom izborio plasman u Premijer ligu BiH u sezoni 2013/14. Sad se nakon deset godina vraća na mjesto uspjeha sa željom da ponovi odlične rezultate. U dosadašnjoj trenerskoj karijeri trenirao je Slogu iz Gornjeg Crnjelova, Zvijezdu 09, Loznicu i kadetsku reprezentaciju Srbije. Mićić je potpisao dvogodišnji ugovor.

- Dolazim u poznatu sredinu i siguran sam da Drina može mnogo više. Za period proveden u Zvorniku me vežu lijepe uspomene i prelazak u viši rang. Ove sezone Drina se borila za opstanak, ali vjerujem da ekipa može da bude bolja i da igra kvalitetnije. To je moj zadatak u narednom periodu. Očekuje nas teška sezona, jer će se i drugi timovi znatno pojačati zbog najavljenog smanjenja lige - rekao je Mićić.

Novi trener ističe da je pratio dešavanja u klubu. Ekipa će da ostane na okupu, a uprava želi da vrate igrače iz Zvornika u Drinu.

- Smatram da ekipa ima kvalitet da bude u gornjem dijelu lige. Želja mi je da sačuvam okosnicu tima i da ga zatim nadogradimo kako bi bili još bolji. Marković, Ćulum i još neki igrači su pokazali da mogu biti nosioci i moja je želja da u svakoj od linije tima ostanu nosioci što bi nam olakšalo uigravanje. Vidjećemo gdje će nam biti potrebni novi igrači i vjerujem da ćemo adekvatno da reagujemo na tržištu - istakao je Mićić za “Glas Srpske”.

Upravni odbor je za naredni period pored jačanja igračkog kadra planirao i sređivanje infrastrukture te izrade zaslužnih i sezonskih ulaznica. Klub je već počeo sa rekonstrukcijom svlačionica i ulaza na glavnu tribinu kao i planovima u vezi sa pomoćnim stadionom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana