"Mi igramo oni pobjeđuju": Majstori fudbala za udruženje "Si Posibil"

Dejan Kondić
Foto: G.S.

BANjALUKA – Vrijeme je za fudalske čarolije u dvorani „Borik“.

Četvrti humanitarni turnir „Mi igramo oni pobjeđuju“ na programu je u subotu od 11 časova, a finale se igra isti dan od 18.30. 

Uz domaći sastav Borca, tu su Partizan, Crvena zvezda, reprezentacija Slovenije, Rijeka, Humane zvijezde, selekcija MUP-a Republike Srpske i ekipa Novog Sada. 

Ovaj put sva sredstva idu udruženju za cerebralni paralizu „Si Posibil“. 

- Nastavljamo ovu lijepu tradiciju. Ovaj put sva sredstva od prodatih ulaznica, koje inače koštaju 3 KM, te od prodatih potpisanih dresova, Luke Modrića, reprezentacije Srbije, Saše Ilića, Benjamina Šeška, Borca i drugih idu za naše prijatelje iz udruženja „Si Posibil“. Pozivam sve ljude da dođu u dvoranu „Borik“ i podrže ovu priču – rekao je organizator turnira Boro Vujić. 

Prvi čovjek „Si Posibil-a“ Igor Todorović presrećan je što je ovo su fudbalski asovi stali podržali udruženje za cerebralni paralizu.

- Hvala organizatorima što su podržali rad našeg udruženja. Mnogo nam to znači, djeci prije svega – istako je Todorović. 

Junak Banjaluke, mladi Sergej Todorović, Igorov sin raduje se turniru.

- Moj idol je Luka Modrić i jedva čekam da počne turnir – dodao je Sergej. 
Borac će i ove godine predvoditi kapiten Damir Špica. 

- Prve dvije godine smo slavili na turniru, onda su Slovenci došli u još jačem sastavu i dobili nas. Ponovo ciljamo vrh – naglasio je Špica. 

Darko Maletić biće dio Partizanovog tima. 

- Partizan će ove godine biti jači za Zorana Bambija Tošića. Svi smo se potrudili da ovo bude jedan nezaboravan spektakl – zaključio je Maletić.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana