Mesi: Svjestan sam da su ovo možda i posljednje bitke

Tanjug
Foto: Agencije

NjU DžERSI - Moramo da uživamo u svakom trenutku života. Svjestan sam da su ovo možda i posljednje bitke i zato maksimalno uživam u njima, izjavio je danas kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi poslije pobjede nad Kanadom u polufinalu Kupa Amerike.

Reprezentacija Argentine je jutros u Nju Džersiju savladala Kanadu 2:0 i izborila plasman u finale Kupa Amerike. Argentina je 15 puta u istoriji osvojila Kup Amerike.

"Ludilo je šta je ovaj tim uspio da uradi, šta radi Argentina. Za nas koji smo ostali tu iz stare garde, zaista je impresivno da smo sa reprezentacijom u još jednom velikom finalu. Proživljavam sve ovo kao i na prošlom Kupu Amerike, pa na Mundijalu...", rekao je Mesi na konferenciji za medije.

Mesi je na meču protiv Kanade postigao 109. gol u karijeri za reprezentaciju Argentine.

"Ovo je težak Kup Amerike, sve je izjednačeno, tereni su teški, temperature visoke, protivnici jaki. Sjajna je stvar biti u finalu", dodao je argentinski fudbaler.

Argentina će u finalu Kupa Amerike igrati protiv pobjednika meča između Urugvaja i Kolumbije.

Selektor Argentine Lionel Skaloni poručio je da bi Mesija trebalo ostaviti na miru.

"On dobro zna da mi nećemo biti ti koji ćemo mu zatvoriti vrata. Može da ostane sa nama koliko god želi, čak i kada se povuče. Neka sam odluči o tome šta želi", rekao je Skaloni.
    
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana