Među pojačanjima mrkonjićke Slobode i Japanac

D.P.
Među pojačanjima mrkonjićke Slobode i Japanac

MRKONjIĆ GRAD - Novi šef stručnog štaba Slobode Srđan Marjanović, koji je prije dva dana obavio prozivku prvoligaša iz Mrkonjića Grada, na treningu trenutno ima 18 fudbalera, među kojima su i četvorica novajlija.

To su: Japanac Kaiki Savasaka, Dejan Banjac, koji je ponikao u ovom klubu, još jedan povratnik Aleksandar Gavrić i Marin Samardžić. I prije dolaska Marjanovića igrači Slobode su trenirali desetak dana pod budnim okom pomoćnog trenera Milorada Glamočaka i sportskog direktora Omladinske škole fudbala Dušana Mokana. Na probi se nalazi još nekoliko fudbalera o čijem statusu će se znati kroz nekoliko dana.

- Svjesni smo da neće biti lako u narednoj sezoni, jer dolazi do smanjenja broja klubova u Prvoj ligi. Ali nijednom timu neće biti lako. Raduje me da je baza igrača ostala, da je tu solidna baza od domaćih igrača. Ono što mogu obećati je jedan predan rad i da ću dati sve od sebe da Sloboda bude što bolje plasirana. Planirali smo da odigramo tri kontrolna meča - naglasio je Marjanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana