Mediji: Sergej Milinković-Savić na korak od prelaska u Saudijsku Arabiju

Tanjug
Mediji: Sergej Milinković-Savić na korak od prelaska u Saudijsku Arabiju

RIM - Fudbaler Lacija i srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić na korak je od prelaska u Al Hilal iz Saudijske Arabije, prenosi danas italijanska Republika.

Milinković-Savić (28) ima ugovor sa rimskim klubom do 30. juna 2024. godine.

Predsjednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je da juče da bi volio da produži saradnju sa srpskim fudbalerom, ali je dodao da neće sprečavati igrača ako bude želio da napusti rimski klub.

Republika navodi da je rukovodstvo Al Hilala ponudilo reprezentativcu Srbije 20 miliona evra po sezoni, a Milinković-Savić je pristao da nastavi karijeru u klubu iz Saudijske Arabije. Takođe, ističe se da je ostalo da se dva kluba dogovore oko obeštećenja, a Lotito je navodno spreman da prihvati 40 miliona evra za srpskog fudbalera.

Italijanski mediji navode da bi transfer mogao da bude realizovan u narednih nedjelju dana. Transfermarkt ističe da Milinković-Savić vredi oko 50 miliona evra.

Al Hilal je prošle sezone osvojio treće mjesto u šampionatu Saudijske Arabije, ugovore sa ovim klubom su već potpisali Kalidu Kulibali i Ruben Neveš, a za novog trenera imenovan je Žorž Žezus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana