Mečevi 25. kola Prve lige Srpske igraju se danas: Krupa na popravnom

D. P.
Mečevi 25. kola Prve lige Srpske igraju se danas: Krupa na popravnom

BANjALUKA - Za prvoligaše Srpske nema predaha, jer će danas odigrati utakmice 25. kola, a jedan od najinteresantnijih duela biće odigran u Krupi na Vrbasu gdje će aktuelni šampion i lider šampionata Krupa od 16 časova ugostiti Kozaru

. Poslije 18 utakmica bez poraza izabranici Vladimira Ilića u prošlom kolu su izgubili na gostovanju u Omarskoj (0:1) i ovaj susret biće im prilika da pokažu da su u prošlom kolu imali samo loš dan.

S druge strane, Gradiščani su zabilježili zlata vrijedan trijumf u Istočnom Sarajevu gdje su savladali Slaviju sa ubjedljivih 4:0 i sada znatno mirnije ulaze u nastavak prvenstva, mada se još nalaze u opasnoj zoni.

Novom kiksu lidera, ali i još jednoj pobjedi nadaju se u redovima drugoplasiranih Laktaša, koji će u istom terminu ugostiti Omarsku, a koja se bori za opstanak.

Parovi 25. kola: 16 časova: Željezničar Sport tim - Slavija, Drina (Z) - Rudar Prijedor, Ljubić - Sloboda (MG), Radnik - Zvijezda 09, Famos - Podrinje (J), Tekstilac - Alfa Modriča, Laktaši - Omarska, Krupa - Kozara, 19,30 časova Sutjeska - Sloboda (NG).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana