Mbape negirao optužbe za navodno silovanje

Tanjug
Mbape negirao optužbe za navodno silovanje

PARIZ - Francuski fudbaler Kilijan Mbape odbacio je danas optužbe za navodno silovanje kao lažne vijesti navodeći da se radi o ''klevetničkim glasinama'', saopštio je danas PR tim sportiste.

Švedski tužioci potvrdili su da je otvorena istraga o navodnom silovanju u hotelu u centru Stokholma, ali nisu identifikovali osumnjičenog. Švedski javni emiter SVT i dnevni listovi Ekspresen i Aftonbladet, pozivajući se na neimenovane izvore, izvestili su da je Mbape (25) osumnjičen u tom slučaju.

''Ove optužbe su potpuno lažne i neodgovorne i njihovo propagiranje je neprihvatljivo.

Kilijan Mbape ni pod kojim okolnostima neće tolerisati da njegov integritet, ugled i čast budu uprljani neosnovanim insinuacijama'', navodi se u saopštenju koje su Rojtersu poslali Mbapeovi predstavnici u PR firmi Patriša Goldman.

Mbape je na mreži X takođe negirao navode i napisao da se radi o ''lažnoj vesti''. Kapiten reprezentacije Francuske i napadač Real Madrida prošle nedelje je bio na privatnom putovanju u Stokholmu sa grupom prijatelja, javili su švedski mediji

. Mbape i njegovi prijatelji napustili su Švedsku u petak, a neidentifikovana osoba je sledećeg dana policiji prijavila optužbe protiv fudbalera, izvestili su Ekpresen i dnevni list Aftonbladet. Real Madrid još uvek nije izdao saopštenje o ovom pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana