Mario Krstovski, uzdanica Sloge: Nadam se pobjedi u debiju na “Lukama”

Darko Pašagić
Mario Krstovski, uzdanica Sloge: Nadam se pobjedi u debiju na “Lukama”

DOBOJ - Fudbaleri Sloge u 26. kolu Premijer lige u subotu od 16 časova ugostiće Posušje i biće to drugi susret ove sezone, koji će Dobojlije odigrati na stadionu “Luke”.

Debi nije bio uspješan, jer su poraženi od Veleža sa 0:2, a najbolji strijelac Sloge ove sezone Mario Krstovski, koji je taj meč propustio zbog povrede, vjeruje da će njegov premijerni meč na dobojskom stadionu biti daleko rezultatski bolji nego taj protiv Mostaraca.

- Ova utakmica je za nas kao finale, meč, u kojem jednostavno moramo pobijediti. Očekujem da osvojimo sva tri boda u duelu protiv direktnog rivala u borbi za opstanak, a kada bih još postigao pogodak, mojoj sreći ne bi bilo kraja. Međutim manje je bitno ko će dati gol, jedino je važno da dođemo do pobjede - naglasio je Krstovski, koji je u dosadašnjem dijelu sezone postigao šest golova u prvenstvu.

Interesantno je napomenuti da ovaj makedonski internacionalac, rođen prije 25 godina u Kočanima zbog povrede nije igrao praktično cijeli mart i da su za to vrijeme njegovi saigrači igrali četiri meča i doživjeli četiri poraza, tri u prvenstvu, jedan u Kupu BiH. Na teren se vratio u prošlom kolu, odigrao 27 minuta na “Bilinom polju” protiv Sarajeva, a Dobojlije su se kući vratile sa bodom, tako da se može reći da je Krstovski taličan za svoju ekipu.

- Radilo se o povredi aduktora i nije trebalo da bude tolika pauza, ali sam se poslije prvog oporavka na treningu ponovo povrijedio. Drago mi je što smo osvojili bod protiv Sarajeva, koji je za nas stvarno veliki uspjeh. Odigrao sam 27 minuta, dobro sam se osjećao i očekujem da do kraja sezone pružim dobre partije, koje će pomoći ekipi da ostvari planirani cilj - nastavio je Krstovski.

Osam kola prije kraja šampionata Dobojlije se nalaze na posljednjoj, 12. poziciji, ali sa samo tri boda od sedmoplasiranog Tuzla sitija i Posušja, koje se nalazi na osmom mjestu.

- Stvarno je zanimljiva borba za opstanak, tako da je svaki gol, svaki bod veoma bitan. Uvijek sam bio optimista, a tako je i ovog puta. Vjerujem da ćemo uspjeti da ostanemo premijerligaši. Moramo ići utakmicu po utakmicu i sada je najvažnije da u subotu osvojimo tri boda, a onda ćemo razmišljati o narednim rivalima - dodao je Krstovski.

Opet oslabljeni

Ekipa Sloge, koju sa klupe predvodi Vlado Jagodić u susretu protiv Posušja biće oslabljena. Luka Kulenović, Karlo Stapić i Toni Livančić su odranije povrijeđeni, ali tu nije kraj problemima.

- Miloš Nikolić se žali na povredu, ali još ćemo vidjeti do subote. Pavel Baranov je sigurno izgubljen za ovaj meč, kao i golman Bakir Brajlović. On ima problema sa donjim dijelom trbušnog zida i tek poslije detaljnih pretraga biće poznato koliko će morati da pauzira - naglasio je Jagodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana