Marinović: Imamo šanse u revanšu

Darko Pašagić
Marinović: Imamo šanse u revanšu

BEČ - Sekunde su dijelile Borac od remija u Beču. Gol Harisa Tabakovića dao je prednost Austriji za revanš, a Banjalučani imaju za čim da žale.

Ipak odlična postavljena ekipa Borca će svoje šanse tražiti u revanšu za sedam dana pred svojom publikom.  Trener Vinko Marinović vjeruje da njegov tim ima šansu u revanšu 3. avgusta u Banjaluci.

– Znali smo kako Austrija igra i dosta dobro smo se postavili u prvom poluvremenu, IMali su dvije dobre situacije ali smo i mi uzvratili u finišu i imali šanse. U drugom dijelu su oni pritisli. mi smo čekali šansu za kontranapad. Primili smo gol u posljednjem minutu, ali nemam šta da zamjerim momcima. Mogu im samo čestitati na zalaganju i igri koju su prikazali. Očekuje nas druga utakmica i nadam se da ćemo imati priliku da dođemo do pobjede i prolaza. Biće sigurno otvoren meč – rekao je Marinović na pres konferenciji.

Borac je poziciono odlično stajao, Tabaković je bio odsjećen sve do kobne sudijske nadoknade.

– Bili smo defanzivno dobro postavljeni. Oni radedobar visoki presing, bilo je teško da kroz posjed iznesemo loptu. Kada smo u tome uspjeli dolazili smo do šansi. Dodatno ćemo ih analizirati i vjerujem da ćemo igrati na malo drugačiji način. Pravićemo takitku za koju mislimo da će biti dobitna, igramo pred našim navijačima i sigurno ćemo dati sve od sebe. Austrija je kvalitetna ekipa, tu nema nikakve dileme – rekao je Marinović.

Banjalučani su imali sjajnu podršku na „Viola parku“.Navijačli su dali veliku podršku Borcu a pravi spektakl se očekuje u revanšu.

- Hvala navijačima i svima koji su bili uz nas. Dali su nam veliku podršku a uradićemo sve da im se odužimo u revanšu. poručio je Marinović.

Revanš meč je 3. avgustva na Gradskom stadionu u Banjaluci.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana