Marinović: Cilj nastaviti seriju pobjeda

G.S.
Marinović: Cilj nastaviti seriju pobjeda

BANjALUKA - Nakon dvonedjeljne pauze fudbalere Borca očekuje nastavak premijerligaške trke. Na Gradskom stadionu ugostiće ekipu Posušja (nedjelja, 19.45 časova), Vinko Marinović, šef stručnog štaba zadovoljan je urađenim tokom prvenstvene pauze

-Iskoristili smo prvenstvenu pauzu da se što bolje pripremimo za nastavak sezone.Odlično smo trenirali minulih dana. Bila su i po dva treninga dnevno, a ekipa je pokazala zavidnu radnu etiku i voljni momenat. Smatram da smo dodatno zategli sve linije tima i da smo spremni za sva iskušenja koja nas očekuju u narednom periodu. Cilj nam je da nastavimo tamo gdje smo stali i da nastavimo seriju pobjeda. Znamo da neće biti lako, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da osvojimo tri boda.“, kaže Marinović.

Stručni štab zadovoljan je i zdravstvenim biltenom, pa su svi igrači spremni za duel sa Posušjem. Naredni rival ima kvalitet, ali i mi imamo svoje ciljeve, poručuju iz Platonove ulice.

„Ekipa Posušja je, nakon pobjede u Mostaru, sigurno podigla svoj nivo samopouzdanja. Pokazali su protiv Zrinjskog da imaju kvalitet i da mogu veoma dobro da odigraju na gostujućem terenu. Mi smo ih dobro analizirali, uočili smo njihove prednosti, ali i mane tako da smo spremni za utakmicu. Neće biti lako, ali naši ciljevi su jasni. Moramo, svi do jednog, da budemo maksimalno skoncentrisani od prve do zadnje minute.“, rekao je Marinović.

U Borčevom taboru priželjkuju i pune tribina na utakmici sa Posušjem.

„Navijači su nam uvijek vjetar u leđa i njihova podrška je od nemjerljivog značaj. Smatram da je dobar momenat da tribine budu pune. Nedjelja je dan za fudbal, termin je idealan, a ekipa je u seriji dobrih rezultata. Pozivam sve pristalice Borca da dodju na stadion i da budu uz nas.“, rekao je Marinović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana