Makarić: Nadam se da je ovo početak serije

D.D.
Makarić: Nadam se da je ovo početak serije

BANjALUKA – Milan Makarić je na putu da postane novi ljubimac navijača Borca Sa dva gola i asistencijom protiv Igmana zaslužio je titilu igrača utakmice.

Makarić navodi da se nada da je ovo samo početak

-Presrećan sam što sam postigao dva gola i dodao asistenciju, ali prije svega što je cijela ekipa pružila odličnu partiju. Sjajan osjećaj. Pružili smo odličnu fudbalsku predstavu i moramo da nastavimo u istom ritmu. Nadam se da je ovo samo početak dobrih rezultata, priča Makarić za klupski sajt..

Pobjeda nad Igmanom vratula je samopouzdanje ekipi.

-Podigli smo se nakon poraza od Željezničara. Analizirali smo greške koje smo napravili i odmah smo se, i u narednoj utakmici, vratili na pravi put. Pobjeda koju smo ostvarili je izuzetno važna zbog samopouzdanja i vjerujem da je ovo nagovještaj sve boljih igara.“, kaže Makarić.

Milan je Borčev dres zadužio prije mjesec dana. Privikao se na sistem igre i nove saigrače, a uvjeren je da naši „crveno plavi“ mogu puno u tek započetoj sezoni.

-Smatram da ekipa ima ogroman potencijal i kvalitet da se borimo za titulu. Ono što sam do sada mogao da primjetim je da ima dosta kvalitetnih ekipa u ligi, ali ako mi budemo u svakoj utakmicu na nivou iz dvomeča sa bečkom Austrijom, te Igmana, onda ćemo se mi sve pitati na terenu i niko neće moći da se naigra protiv nas.“, kaže Makarić

Privikao se i na  novu fudbalsku adresu. Banjaluka mu je, kaže, već prirasla srcu.

-Banjaluka mi prija i uživam u svakom trenutku u gradu. Koristim slobodno vrijeme da prošetam i da se upoznam sa gradom i za sada je sve onako kako treba da bude. Zaista, nije floskula, ali dolazak u Borac i Banjaluku je bio pravi pogodak za mene i vjerujem da će ovo biti uspješna sezona.“ za kraj će Makarić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana