Liverpul u gostima "razbio" Mančester junajted

GS
Foto: X .com

Luis Dijaz je heroj, a Kazemiro tragičar. Liverpul je savladao Mančester junajted u gostima sa visokih 3:0.

Derbi kola prošao je u znaku golova i još jedne pobjede Liverpula. Da će meč biti zanimljiv znalo se i prije početka. Najveći uspjeh ekipe Ten Haga je to što nisu primili više golova u drugom poluvremenu.

Sve je počelo u sedmom minutu kada do gola dolazi Aleksandar Arnold. Gol je ipak poništen zbog ofsajda, ali nalet Liverpula je bio nezaustavljiv.

Ipak, čekao se 35. minut. Tada pri dodavanju lopte griješi Kazemiro, nakon čega Liverpul pravi kontru. Brza akcija, Salah asistent, a prednost Liverpulu donosi Luis Dijaz.

Prošlo je sedam minuta, a akteri identični. Kazemiro gubi loptu na svojoj polovini, kontra, Salah asistira, a Dijaz povećava na 2:0.

U drugom poluvremenu nastavljena je dominacija Slotove ekipe. Ako je neko i sumnjao da neće uspjeti nastaviti sa vođenjem ekipe Jirgena Klopa, Slot je sve demantovao. 

Za treću pobjedu bez primljenog gola pobrinuo se Salah u 56. minutu kada postavlja konačnih 3:0. Mreže su mirovale, ali moglo je biti golova na obje strane. Alison je reagovao dobro u nekoliko situacija, a napadači Liverpula su se u ostatku meču poigravali zbog čega nije bilo više golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana