Leotar sve dalje od opstanka

Darko Dragičević
Leotar sve dalje od opstanka

TREBINjE –Leotar je sve dalje od opstanka u Premijer ligi BiH, nakon što je odigrao bez golova protiv Slobode u Trebinju

Prvo poluvrijeme utakmice u Trebinju proteklo je u terenskoj inicijativi domaćeg tima koji nije uspio da je konkretizuje golom. Ekipe su zbog važnosti meča u njega ušle veoma oprezno. Leotar je imao više loptu u posjedu, napadao je ali osim pokušaja ubacivanja u šesnaesterac nisu uspjeli da opasnije zaprijete golmanu Bukviću.

Posebno su po lijevoj strani bili aktivni Miroslav Čubrilo i Danilo Šipovac. Međutim nakon njihovih prodora ništa se nije mijenjalo, dok je Sloboda čekala šansu iz kontranapada.

Na startu drugog dijela nakon greške Gerogijeva, Sloboda je prvi put šutirala u okvir gola a Dušan Puletić je odbranio pokušaj Stojana Vranješa.

U 61. minutu Leotar je opet zaprijetio nakon prekida. Darko Đajić je pokušao nakon ubacivanja Miroslava Čubrila a pucao je pravo u golmana Bukvića. Zatim je pokušao i Handžić. Sloboda je nakon toga imala šansu. Istakao se golman domaćih Puletić koji je zaustavio udarac Saida Husejinovića.

Trebinjski klub nije kaznio jednu od rijetkih grešaka gostujućeg tima. Odbijenu loptu u 81.minutu Aćimović je poslao visoko preko gola. U sudijskoj nadoknadi isključen je Georgijev koji je dobio drugi žuti karton zbog prekrašaja nad Husejinovićem. Ostaje nejasno zašto je Makedonac dobio prvi žuti karton jer je prekršaj nad Šubertom napravio Prusina.

Leotar je inače danas bio bez trenera Marka Maksimovića koji je u prošlom kolu zaradio treći žuti karton zbog kojeg je morao da bude na tribinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana