Leotar i Rudar Prijedor igraju zaostali meč: Treneri na tribinama

D.D.
Leotar i Rudar Prijedor igraju zaostali meč: Treneri na tribinama

TREBINjE - Leotar i Rudar Prijedor odigraće zaostali meč 10. kola Prve lige od 14 časova, a zanimljivo je da će obje ekipe voditi pomoćnici. Naime, treneri Zoran Šaraba i Vule Trivunović su pod suspenzijom tako da će s tribina gledati svoje izabranike.

Šaraba je u duelu protiv Ljubića zaradio crveni karton, dok Vule Trivunović odrađuje suspenziju.

- Svjesni smo koji kvalitet ima Leotar, pogotovo u ofanzivnom dijelu i ono što nas sigurno neće zavarati jesu dešavanja sa ove njihove posljednje utakmice i crveni kartoni. Mi smo u pozitivnom ambijentu dobrih rezultata. Pogotovo nas je rasteretila ova zadnja utakmica u Istočnom Sarajevu protiv Slavije u kojoj smo upisali tri boda. Idemo u Trebinje potpuno rasterećeni da probamo doći do pozitivnog rezultata. Leotar je velikan ekipa koja je pojam i za Premijer ligu, ali isto tako ima dosta kadrovskih problema, ali ne obaziremo se previše na njih nego se bavimo isključivo sobom. Imamo kvalitetnu ekipu, imamo na svakom mjestu maltene po dva kvalitetna igrača tako da puni samopouzdanja idemo u Trebinje da pokušamo doći do pozitivnog rezultata - rekao je Vule Trivunović, trener FK Rudar-Prijedor, koji će zbog suspenzije meč posmatrati sa tribina.

Ekipu će voditi Goran Kecman. Eventualnim trijumfom Rudar-Prijedor bi preuzeo lidersku poziciju.

Leotar će na ovom meču da nastupi desetkovan. Zbog crvenih kartona, dobijenih na prethodnoj utakmici protiv Ljubića u Trebinju,  pravo nastupa nemaju Luka Babić, Matija Glogovac i Darko Đajić, kao ni trener Zoran Šaraba koji ne može biti na klupi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana