Krunić: O Zvezdi sam sanjao kao dječak

GS
Foto: FK Crvena zvezda

BEOGRAD - Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu, izjavio je novi fudbaler crveno-bijelih - Rade Krunić. 

Krunić je prije dva dana potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a trenutno se nalazi u Holandiji zbog reprezentativnih obaveza sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

- Osećam se čarobno, jer sam ostvario dječački san. Mnogo sam srećan i ponosan na sebe zbog toga. Evo i sad se naježim kad pomislim na navijače. Sanjao sam o tome kao dječak, poslije i kao čovjek i profesionalac, a sada se to konačno dešava. Hvala Bogu na tome, rekao je Krunić.

On je govorio i o očekivanjima u crveno-bijelom dresu.

- Mislim da je 'dupla kruna' realna, s obzirom da već dugo dominiramo srpskim fudbalom. Naravno da sam pratio Zvezdu, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Trofeji su obaveza u Zvezdi, i podrazumijevaju se. Svjestan sam toga. Što se Lige šampiona tiče, igramo protiv elite evropskog fudbala, ali uz pomoć publike, mislim da možemo mnogo. Vidjelo se kako su momci odigrali protiv Bodea na Marakani. Nadam se da ćemo proći u 'nokaut' fazu, dodao je Krunić.

Novi fudbaler Crvene zvezde je imao i poruku za navijače.

- Daću svoj maksimum da se predstavim u najboljem svjetlu u Crvenoj zvezdi. Nadam se da će nas navijači bodriti na svakoj utakmici, zapravo sam siguran da hoće, podvukao je Krunić, piše RT Balkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana