Krulj: Ovjeriti bodove iz Foče

Darko Dragičević
Krulj: Ovjeriti bodove iz Foče

PRIJEDOR – U Rudar Prijedoru se lakše diše. Nakon prve proljećne pobjede na gostovanju u Foči, ekipa puna samopouzdanja dočekuje Famos (nedjelja, 15.30).

Trener Bojan Krulj još ne zna da li će moći da računa na sve igrače za ovaj meč.

-Pre svega hvala navijačima koji su prešli veliki put i bodrili nas u Foči. Puno su nam značili i nadam se da smo im se odužili pobedom. Ali to moramo sad da overimo protiv Famosa i da na svom terenu potvrdimo ta tri boda i uđemo u seriju pozitivnih rezultata. Nemanja Pekija i Aleksandar Demonjić su počeli sa treninzima ali kako nisu radili deset dana vidjećemo koliko mogu da izdrže dok se Đoan Servos vratio iz reprezentacije – istakao je trener Bojan  Krulj.

Fudbaler Branislav Tomić želi da je trijumf u Foči samo prvi uspjeh u nizu

-Sad je stvarno sve kako treba, mlada smo ekipa kojoj je baš bila potrebna pobjeda. Uz ovakav rad stručnog štaba i uprave siguran sam da imamo puno prostora za napredak. Ostvarili smo veliku pobjedu u Foči ali nadamo se da je to samo početak serije. Već u nedjelju moramo da potvrdimo igru iz Foče, dođemo do pobjede i da gledamo samo naprijed jer imamo dosta prostora za napredak – istakao je Tomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana