Kreću i fudbaleri Slavije: Regoje čeka pojačanja

D. D.
Kreću i fudbaleri Slavije: Regoje čeka pojačanja

ISTOČNO SARAJEVO – Fudbaleri Slavije pale motore za drugi dio šampionata Republike Srpske. Prozivka je u 13 časova, a trener Bojan Regoje očekuje da ekipa u narednom periodu bude pojačana sa još dva do tri nova igrača. Slavija je trenutno na 12 poziciji sa 19 bodova.

- Sigurno je da ćemo pokušati da pojačamo svoje redove. Vidjeli smo da nam je potrebno da imamo širinu pa planiramo da dovedemo dva do tri pojačanja. Već smo u pregovorima s nekim fudbalerima, ali dok ne bude sve gotovo ne bih izlazio sa imenima - istakao je trener Regoje.

Kompletne pripreme ekipa će obaviti na svom terenu, a u ovom periodu imaju i meč Kupa BiH(11. februara). Rival je aktuelni šampion.

- Imamo dobre uslove na svom terenu i nastojaćemo da se što bolje spremimo za drugi dio šampionata Srpske. Dogovorili smo dvije kontrolne utakmice protiv Igmana iz Konjica i TOŠK-a. Pored toga imamo i duel u Kupu BiH. Duel je na sredini priprema tako da ćemo ga tako i gledati. Zrinjski je favorit, a nama će duel protiv njih dobro doći da vidimo gdje smo trenutno u odnosu na vodeće ekipe iz BiH - dodao je trener Regoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana