Krajišnik : Poziv od kuće se ne odbija

Darko Dragičević
Krajišnik : Poziv od kuće se ne odbija

BIJELjINA – Vezni fudbaler Damjan Krajišnik se nakon 12 godina vraća u Fudbalski klub Radnik.

Igrač je svoju karijeru počeo u Bijeljini, odakle je kao tinejdžer otišao u Partizan Nakon Partizana bio je u Sarajevu, Podrinju, Zvijezdi 09 te danskom Nestved.

Poslije toga, slijedi igranje u Srbiji za Mladost Lučane, Metalac, Radnički, te Železničar iz Pančeva. Posljednji tim za koji je naastupao je Lokomotiv Taškenta.

-Impresioniran sam lijepim riječima. Velika mi je želja da se pokažem u pravom svjetlu na stadionu gdje sam počeo karijeru, jer klub i ovaj grad zaslužuju puno više. Naravno bilo je interesovanja drugih klubova ali poziv od kuće se ne odbija. Ova priča i vizija koju ima uprava je veoma dobra za sve u klubu i gradu jer zbog te vizije sam i došao. Nadam se da ću biti dobro pojačanje. Daću sve da se dokazuješ u pravom svjetlu. Vraćam se sa punom entuzijazma da dignemo klub na viši nivo jer to on sigurno zaslužuje - rekao je Krajišnik na predstavljanju.

Predsjednik kluba Nedeljko Ćorić ističe da je želja svih bila da se sjajni igrač vrati u svoj klub.

-Drago nam je što dolazi naše dijete, igrač vrhunskih sportskih i ljudskih kvaliteta. Nadam se da ćemo zajedno da krenemo u nove pobjede. Rekao sam da nam nije cilj samo opstanak već i Evropa. Kada će se to ostvariti vidjećemo idemo korak po korak. Znamo kakve su nam mogućnosti i kakva nas liga očekuje naredne sezone te da ispadaju četiri ekipe. Želimo da budemo sigurni u narednom prvenstvu i biće još pojačanja kako bi to ostvarili – rekao je Ćorić.

Radnik je za sad još doveo lijevog beka Eldara Sivca iz Čelika, golmana Filipa Samurovića, štopera Jovana Vladimira Pavlovića, te veznjaka Inđije Miroslava Maričića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana