Komazec za prvo mjesto

Darko Pašagić
Komazec za prvo mjesto

UGLjEVIK - Fudbaleri Zvijezde 09 u derbiju 10. kola Prve lige Republike Srpske savladali su Laktaše sa 1:0 i tako im preoteli prvo mjesto.

Jedini pogodak na utakmici postigao je veteran Nikola Komazec, koji je u igru ušao u 78. minutu. Gol vrijedan tri boda ovaj 36-godišnji napadač postigao je u prvom minutu sudijske nadoknade i tako ovaj trijumf prvoligaša iz etno-sela Stanišići učinio još slađim.

- Pred ovaj susret iz tabora Laktaša su izjavljivali da su najbolji tim u ligi i to nam je svima sigurno bio motiv više da damo sve od sebe. Igrači su tokom svih 90 minuta bili veoma odgovorni na terenu, bili smo bolji rival i zasluženo smo osvojili sva tri boda sa kojima smo preuzeli prvo mesto. Raduje me što Laktašima tokom 90 minuta praktično nismo dali priliku da ozbiljnije ugroze naš gol - naglasio je šef stručnog štaba Zvijezde 09 Bojan Trkulja.

Pohvalio je protivničkog trenera Slobodana Starčevića, koji je ekipu Laktaša odlično posložio.

- U prvom kolu kada je vodio Borac iz Kozarske Dubice izgubili smo na svom terenu. Ovo je bio veliki revanš, a upravo ta prva utakmica mi je pomogla da vidim način igre na koji igraju ekipe koje vodi Starčević. To mi je mnogo pomoglo u pripremi utakmice - nastavio je Trkulja.

Pohvalio je i strijelca pobjedonosnog gola.

- Komazec je sigurno jedan od najstarijih igrača u Ligi i još jednom je potvrdio o kakvom se fudbaleru radi. Vodio je i ovog puta ovu našu decu na odličan način i borio se na terenu kao da mu je 18 godina. Malo sam se pribojavao da ga ranije uvedem u igru, jer je još rovit, ali se njegov ulazak pokazao kao pun pogodak - dodao je Trkulja.

Parovi 11. kola, koje se igra u subotu i nedjelju, 12. i 13. oktobra: Sloboda (NG) - Famos, Kozara - Romanija, Drina HE - Željezničar Sport tim, Laktaši - Slavija, Rudar Prijedor - Zvijezda 09, Sloboda (MG) - Leotar, Ljubić - Borac (KD), Velež (N) - Sutjeska, Drina (Z) - BSK.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana