Kojić: Očekujem tvrd meč u Laktašima

G.S.
Foto: FK Zvijezda09 /Dragan Đukić

UGLjEVIK - Nakon poraza protiv Krupe, Zvijezdu 09 očekuje novi derbi.  Sutra se igra 21. kolo Prve lige Republike Srpske u kojem ekipa Zvijezde 09 gostuje u Laktašima.

Ekipa Laktaša nalazi se na trećem mjestu  sa osvojena 43 boda, dok se ekipa Zvijezde 09 nalazi na četvrtom sa osvojenih 40 bodova.  Derbi 21. kola najavio je standardni prvotimac i kapiten Zvijezde 09 Nemanja Kojić koji je rekao da ih čeka tvrd i težak meč u Laktašima.

"U srijedu idemo u goste dobroj i organizovanoj ekipi Laktaša. Kao što znate, ispustili smo bodove protiv Krupe, tako da idemo u Laktaše po nove bodove. Znamo da nas očekuje tvrd i težak meč ali naše ambicije se znaju", istakao je Kojić.

Kojić je rekao da je ekipa motivisana i željna novih pobjeda kao i da se nada da će teren i suđenje biti na zavidnom nivou.

"Što se tiče igračkog kadra mogu da kažem da imamo dobar roster. Ekipa je motivisana i željna pobjeda. Protiv Laktaša neće igrati naša dva bitna igrača, Janjić zbog žutih kartona i Dujković zbog dobijenog crvenog kartona protiv ekipe Krupe", zaključio je Kojić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana