KMF Radnik očekuje Liga šampiona: Cilj elitna grupa

D. D.
KMF Radnik očekuje Liga šampiona: Cilj elitna grupa

PLZENj - Futsaleri Radnika startuju večeras u grupnoj fazi Lige šampiona. Bijeljinski tim igra u grupi šest, gdje će mu rivali biti domaćin Lokomotiva Plzenj, danski Gentofte i letonska Riga.

U prvom meču Semberci će igrati protiv domaćina Lokomotive koja je ujedno najveći favorit za prvo mjesto koje vodi u elitnu rundu. Radnik je uspješno prošao kvalifikacije, a sad mu slijede nova iskušenja. Jedan od najiskusnijih igrača Davor Arnautović pred glavnu rundu ističe da nema predaje.

- Uradićemo sve da izborimo prolazak u narednu rundu, što bi zaista bio sjajan rezultat. Prvi rival nam je domaćin Plzenj koji je veoma dobra ekipa. Međutim, sportski je nadati se uspjehu i uradićemo sve da ostvarimo povoljan rezultat - istakao je Arnautović.

Futsaler Radnika ističe da je stručni štab odradio analizu i preostalih protivnika.

- Sigurno je da Gentofte i Riga imaju zavidan kvalitet čim su se našli među 32 najbolja tima u Evropi. Nisu se sigurno slučajno našli ovdje. Mi svoju šansu vidimo u našoj igri na višak. Jednostavno, već godinama igramo taj sistem koji nam daje rezultate sa golmanom u polju i pokušaćemo da taj stil nametnemo rivalima i dođemo do povoljnih rezultata - rekao je na kraju Arnautović.

Radnik će prvi meč igrati u 19 časova protiv Lokomotive. Narednog dana igra se duel protiv Gentoftea, a početak je zakazan za 16 časova. Posljednji meč u grupi Radnik će igrati u subotu, 28. oktobra, u 16 časova protiv Rige. Plasman u elitne grupe obezbijediće samo pobjednik iz ove grupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana