Klinci dominiraju u radu na Zlatiboru

Dejan Kondić
Foto: Dejan Kondić

Fudbaleri Borca odradili su još jedan trening, jednoipočasovni, koji je bio malo lakšeg intenziteta, obzirom da "crveno-plave" sutra od 18 časova očekuje duel protiv Crvene zvezde.

Na terenu hotela Palisad "muva se nije čula", a sve je prštalo od energije i velike želje momaka da se nametnu treneru Vinku Marinoviću, uprkos kiši koja je natopila teren. Jedan od onih koji su privukli pažnju štuke je i mladi lijevi bek Milijan Kovačević. 

- Zadovoljan sam radom i drago mi je što sam sa prvotimcima. Uslovi su izvanredni i na nama je da damo maksimum - rekao je Kovačević. 

David Čavić nakon godinu dana ponovo se vratio u Borac. Ističe da je lijepo opet biti u svom klubu.

- Vratio sam se nakon godinu dana u svoj klub, svoj grad. Sutra već imamo prvu utakmicu, pa se nadam da ću se dokazati šefu struke. Mi smo Borac i što ne bi iznenadili prvaka Srbije. Što se rađa tiče  sve je u najboljem redu. Prva dva dana imali smo lijepo vrijeme, sada je pala ta kiša, ali bićemo spremni za noću sezonu - poručio je Čavić.

Trening su ispratili i predsjednik kluba Milan Tegeltija, te sportski direktor Oliver Jandrić, ali i nekadašnji prvotimac Saša Kajkut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana