Kapiten Sutjeske o Kup duelu protiv Borca: Na terenu neće biti pardona

G.S.
Kapiten Sutjeske o Kup duelu protiv Borca: Na terenu neće biti pardona

FOČA - Fudbaleri Sutjeske žele da se u što boljem svjetlu predstave u meču osmine finala Kupa Republike Srpske protiv banjalučkog Borca (17 časova). Ovaj meč imaće i dobrotvorni karakter, jer je prihod od ulaznica (ulaz tri KM) namijenjen za izgradnju spomen-krsta poginulim borcima Vojske Republike Srpske.

Kapiten Sutjeske Nikola Mojović je jedan od igrača koji je tokom karijere nastupao za oba tima. Pored njega igrali su i Milan Muminović, Dejan Rašević, Vladan Danilović, sadašnji predsjednik Sutjeske Darko Vojvodić je bio uspješan trener.

- Svakako da je čast igrati protiv Borca, ali na terenu neće biti pardona, emocije su po strani i daćemo sve od sebe da prođemo dalje. Banjalučanima veliko poštovanje, ali mi se na našem terenu ne plašimo nikoga. Dolazak Darka Vojvodića na mjesto predsjednika donio je pozitivnu energiju. Pozivam sve navijače Sutjeske i ljubitelje fudbala da dođu, da nas podrže i da učestvuju u humanitarnoj akciji - rekao je Mojović. Pobjednik duela u četvrtfinalu igra protiv Slavije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana