Jovetić: Prvi gol Mitrovića je izmišljen

Tanjug
Jovetić: Prvi gol Mitrovića je izmišljen

BEOGRAD - Kapiten fudbalera Crne Gore Stevan Jovetić izjavio je sinoć u Beogradu da je vjerovao da njegov tim može da izbori makar bod protiv Srbije u meču kvalifikacija za EP 2024. godine.

Srbija je sinoć u Beogradu pobijedila Crnu Goru rezultatom 3:1 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024. Litvanija i Mađarska su odigrale 2:2. Mađarska je prva na tabeli sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam bodova.

Jovetić je naveo da je presudio individualni kvalitet fudbalera Srbije.

-Mislim da smo odigrali dobro prvo poluvijijreme. Prvi gol Mitrovića je izmišljen, tu se ništa nije moglo. Morali smo bolje u drugom dijelu, pali smo i fizički i Srbija je to iskoristila - rekao je Jovetić za TV Arena sport.

On je istakao da Crna Gora nije izgubila sve šanse za plasman na EP 2024.

-Srbija ima kvalitet zaista. Izmjene su kod njih urodile plodom. Iskreno bio sam ubijeđen da ćemo odigrati neriješeno, ali šta je tu je, imaćemo još šansi - dodao je Jovetić.

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Adam Marušić je istakao da je dao maksimum na duelu sa Srbijom.

-Na meni je bilo da dam maksimum u svom gradu kao profesionalac. Dali smo svi maksimum, rezultat nije kao što smo očekivali. Moramo da izađemo uzdignute glave, jer smo dali sve od sebe -rekao je Marušić posle meča za TV Arena sport.

On je naveo da su Sergej Milinković-Savić i Filip Kostić napravili razliku na sinoćnjim meču u korist Srbije.

-Uspjeli smo poslije gola da se vratimo, čak smo bili i opasniji na kraju prvog dijela. Srbija je u nastavku pokazala da ima veliki kvalitet. Sergej i Kostić su pravili razliku. Svi znaju kakav je Sergej igrač. Kad se izađe na teren mali detalji prave razlike. Tako je bilo večeras, tako je bilo i u Podgorici. Srbija je pobijedila na kvalitet. Mi idemo kući uzdignute glave - istakao je Marušić za TV Arena sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana