Jesenji šampion Srpske kreće 18. januara

D.D.
Jesenji šampion Srpske kreće 18. januara

BIJELjINA – Jesenji šampion Prve lige Republike Srpske bijeljinski Radnik nalazi se na odmoru do 18. januara kada će zvanično početi pripreme za drugi dio sezone.

Prve tri sedmice će se raditi u Bijeljini, i u planu je odigravanje dvije prijateljske utakmice, 27. januar protiv OFK Beograda i 3. februara protiv  Loznica.

Nastavak priprema će se odraditi u Metkoviću, gdje će ekipa boraviti od 8. februara do 17. februara. U tom periodu će odigrati još tri pripremne utakmice, 10. februara protiv Lučkog, 14. februara protiv ekipe Kruševo, a za 17. februar je zakazana utakmica protiv ekipe  Čelik, nakon čega se naša ekipa vraća u Bijeljinu.Generalka je planirana za 24. februar.

- Početak priprema očekujemo u dobrom raspoloženju. Organizaciono i logistički smo spremni za drugu polusezonu. Jako smo zadovoljni radom stručnog štaba i ekipe u prethodnom periodu, ali planiramo da napravimo par promjena u igračkom kadru. Već nas je pojačao naš bivši igrač, Dejan Živković, a u pregovorima smo sa još nekim igračima za koje vjerujemo da mogu dodatno da pojačaju konkurenciju i donesu novi kvalitet u izazovima koji su pred nama. U drugi dio prvenstva ulazimo sa najvišim rezultatskim očekivanjima. - izjavio je direktor kluba Goran Janjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana