Jelimaj prvi testira Slogu

Darko Dragičević
Foto: FK Sloga

ANTALIJA - Sloga je na pripremama u Antaliju. Nakon dva dana treniranja sutra igraju prvu od četiri planirane prijateljsku utakmicu.

Protivnik je kazahstanski prvoligaš Jelimaj (Semej). Utakmica po tamošnjem vremenu počinje u 17h (po našem od 15) a igra se u Beleku.

- U ova dva dana odradili smo četiri zahtjevna treninga. Mnogo me veseli da su svi igrači odradili sve što smo tražili.  Sutra nam slijedi prva kontrolna utakmica,  u kojoj planiram da svima pružim priliku. Naravno, neki malo više a neki malo manje, ali niko preko četrdeset i pet minuta, što bi trebalo da bude dovoljno  a istovremeno da svi koji su na pripremama dobiju adekvatnu minutažu. Nisam od trenera kojima je rezultat tokom priprema u drugom planu. Naravno da nije imperativ, ali je svaka utakmica novi izazov i prilika da se već od početka stvara pobjednički mentalitet. Ako je ikako moguće, svaku utakmicu treba pokušati pobijediti. Trenutno, ono što mi je mnogo bitno, to je da su svi igrači zdravi i da se svi pripremaju prema planu. Konkurencija je zaista žestoka i svi se bore za svoje pozicije, jer apsolutno na sve njih računam, istakao je Jagodić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana