Jandrić potvrdio: Despotović i Bajde u Borcu, napad na “duplu krunu”

GS
Jandrić potvrdio: Despotović i Bajde u Borcu, napad na “duplu krunu”

Banjalučki Borac je u samom finišu prelaznog roka doveo još dva pojačanja. “Crveno plavi” napad od večeras je jači za Đorđa Despotovića i Gregora Bajdea koji su parafirali ugovor.

Đorđe Despotović je minulu polusezonu proveo u redovima podgoričke Budućnosti, a nosio je i dres Crvene zvezde. Diči se bogatim internacionalnim iskustvom, a pozivan je i u seniorsku reprezentaciju Srbije.

Gregor Bajde najveći dio karijere proveo je u Sloveniji, a branio je i boje italijanske Novare.

- Despotović i Bajde novi su fudbaleri našeg kluba i dolaze da pojačaju napadačku liniju u ekipi. Ugovori su potpisani, sva papirologija je privedena kraju i oni će moći da igraju grupnu fazu Konferencijske lige. Zadovoljan sam što smo postigli dogovor i uvjeren sam da će donijeti kvalitet više u naš tim. Sa ovim pojačanjima napadamo “duplu krunu” i želimo još jedan iskorak u Evropi. To su nam ciljevi i daćemo sve od sebe da ih ostvarimo - rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor Banjalučana.

Tokom posljednjeg dana prelaznog roka za evropsku scenu u Platonovu su stigla četvorica fudbalera, a početkom sedmice ugovor je parafirao i Boban Nikolov.

- Buran dan je iza nas, ali smo uspjeli da sprovedemo u djelo ono što smo zamislili. Smatram da smo dolaskom ovih pet igrača u samom finišu prelaznog roka stvorili tim koji je u potpunosti spreman da odgovori izazovima na svim frontovima. Na svakoj poziciji sada imamo kvalitetne igrače, a zdrava konkurencija samo podiže motiv kod ekipe za još bolji rad - kaže Jandrić

Fudbaleri Borca dobili su tri dana slobodno da “napune baterije” pred nastavak sezone.

- Ekipa se u petak vraća u puni trenažni proces sa svim novopridošlim igračima. Iskreno, jedva čekam da ih sve vidim na okupu i da svi zajedno krenemo ka novim uspjesima. Napravili smo veliki uspjeh, ali sada okrećemo novu stranicu i da nastavimo tamo gdje smo stali - rekao je Jandrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana