Jandrić najavio pojačanja, Jovančić na meti Borca

D.D.
Jandrić najavio pojačanja, Jovančić na meti Borca

BANjALUKA - Fudbaleri Borca se sutra sele u  slovenačku bazu-Terme Zreče.Tamo će “crveno plavi” kroz seriju treninga i tri kontrolne utakmice izbrusiti formu za novu sezonu.

Oliver Jandrić, sportski direktor kluba zadovoljan je odrađenim na terenu tokom uvodnoj dijela priprema. Dok fudbaleri marljivo treniraju na terenu, sportski sektor ima pune ruke posla.

-Uveliko radimo na formiranju igračkog kadra. U završnim smo pregovorima sa pet -šest igrača koji bi u toku naredne sedmice trebalo da parafiraju ugovor . Oni dolaze u Banjaluku na medicinske preglede, a potom bi trebalo da se priključe ekipi na pripremama u Sloveniji.Radi se o fudbalerima koji igraju u veznom redu, štoperu, te napadaču i igraču koji pokriva krilne pozicije. Ako sve bude kako treba uvjeren sam da će ta grupa igrača biti pravo pojačanje za našu ekipu.Ono što nas posebno raduje je da smo praktično zadržali okosnicu šampionske generacije na okupu, a cilj nam je da budemo još bolji nego naredne sezone, poručio je Jandrić.

Iako direktor nije želio o imenima jedno od njih je procurilo. Dušan Jovančić, bivši fudbaler Crvene zvezde nalazi se na listi želja banjalučkog tima, saznaje portal sportdc. Jovančić je bio član ekipe koja je savladala Liverpul 2:0.

Iskusni vezista je prošlu polusezone proveo u grčkom Kifisiasu gdje je odigrao četiri meča. Pored toga igrao je za Rize, zatim za Astanu te išao na pozajmice u Tobol i  Kifisias.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana