Jagodić: Raduje igra i povratak Vidića

D.D.
Jagodić: Raduje igra i povratak Vidića

ZLATIBOR – Fudbaleri dobojske Sloge pripreme na Zlatiboru završili su remijem protiv Mladosti GAT 1:1. Gol za Slogu postigao je Zoran Karać, a strijelac za Mladost je bio Damjan Daničić.

Trener Vlado Jagodić je na startu poslao na teren: Erić, Đekić, Varga, Milanović, Ristić, Kvesić, Popara, Milićević, Karać, Veselinović, Mrkaić.

U nastavku su šansu dobili ostali igrači koji su na pripremama. Jagodić ističe da je za ovaj period igre veoma zadovoljan kako je njegov tim izgledao

-Veoma dobra utakmica i protivnik po mjeri. Mladost GAT je odličan tim a mi smo u prvih 60 minuta igrali baš kako smo se dogovorili i prezadovoljan sam tim dijelom. Odigrali smo takmičarski meč u kojem rivalu nismo dozvolili ništa dok smo bili u najjačem sastavu. Izmjene su zatim bile ciljane . Nekoliko igrača je odigralo po 75 minuta. Odradili smo 18 treninga i odigrali četiri utakmic. Sad nam slijede još dvije sedmice treće faze. Igrači će nakon povratka imati dva dana odmor , morama da ih pohvalim jer su sve odradili kako treba. Takođe veoma me veseli povratak Dejana Vidića. Odigrao je pola sata. Sa njim i sa povratkom Tonija  Jovića ćemo imati širinu u napadu– rekao je Jagodić.

Sloga se vraća sa Zlatibora i do starta prvenstva imaće još dvije kontrolne utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana