Jagodić pred Željezničar: Promjena trenera donosi novu energiju

D.D.
Jagodić pred Željezničar: Promjena trenera donosi novu energiju

DOBOJ – U dobrom raspoloženju fudbaleri Sloge odlaze na gostovanje na Grbavicu. Željezničar je tokom sedmice smijenio trenera Nermina Bašića i sigurno je da će sa novom energijom krenuti u duel protiv Dobojlija.

-Svaka utakmica nam je ista, spremamo se i imamo svoj stil koji pokušavamo da usavršavamo. Svaki klub cijenim, posebno one iz vrha koji su bili šampioni i osvajači Kupova, poput Željezničara. Imamo uzlaznu putanju, ekipa i stručni štab su na okupu usaglasili smo zahtjeve i obaveze. Bilo bi izuzetno dobro za nas da ponovimo igru iz prošlih utakmica, gdje smo sačuvali gol protiv Širokog i Sarajeva što je veliki napredak. Uz to smo bili raznovrsni u fazi realizacije. Imamo pravo da se nadamo dobroj partiji a vidjećemo da li će to biti dovoljno za dobar rezultat.

Trener Vlado Jagodić upozorava igrače na start meča, gdje nošeni navijačima domaći pokušavaju da dođu do prednosti.

-Željo ima svoje probleme ali se mi u pripremi ne bavimo time, osim njihovom igre. Znamo kakvu podršku imaju na svom terenu posebno na startu kad svi pjevaju himnu i sa promjenom trenera dobiće novu energiju. Sigurno će to dosadašnji pomoćni Alihodžić tražiti. Ako se ne priviknemo na taj ambijent mogli bi da imamo problem. Ipak, iskusna smo ekipa i nadam se da ćemo dobro odgovoriti. Ova ekipa nije osvajala bodove na gostovanjima nakon Koševa a vjerujem da imamo dobru formu i da to treba uskoro da uradimo kako bi se zadržali ako ne i napredovali sa ove pozicije- istakao je trener Jagodić, koji ne može da računa na Amara Tahrića, dok su van stroja Andrej Bosnić i Ilja Gučmazov.

Štoper Miloš Nikolić očekuje težak meč.

-Znamo kakvo je to gostovanje. Željezničar je puno bolji kući nego na gostovaljima. Imamodobru atmosferu i rezultate tako da se nadamo da možemo da izvučemo povoljan rezultat. Željo je favorit, nama je pozitivan rezultat i bod, ako nam se ukaže prilika pokušaćemo da dođemo i do tri boda- rekao je Nikolić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana