Izvršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske: Slobodi specijalna pozivnica

D. P.
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske: Slobodi specijalna pozivnica

BANjALUKA - Pošto šampion Druge lige Republike Srpske, grupa zapad, Sloga iz Trna nije ispoštovala rok za licenciranje, a potom je i poslala dopis da nije spremna za igranje u Prvoj ligi, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske uputio je specijalnu pozivnicu Slobodi iz Novog Grada koja će morati da po skraćenom postupku ispuni proces licenciranja. Ukoliko u tome ne uspije, pozivnica će biti upućena Tekstilcu iz Dervente i Alfa Modriči, koji su jedini uz Novograđane bili zainteresovani da igraju u prvoligaškom društvu.

Na ovoj sjednici IO FSRS usvojeni su takmičarski izvještaji Prve, drugih i trećih liga, te futsala i ženske lige RS. Usvojeni su svi prijedlozi za članove Disciplinske, Apelacione, Prvostepene komisije za licenciranje, Drugostepene komisije za licenciranje, te za mjesto tužioca i zamjenika tužioca FSRS.

Ukoliko sadašnji predsjednik FSRS Vico Zeljković dobije novi mandat, (jedini kandidat za predsjednika) automatski će postati član IO FS BiH. Po svog predstavnika za period 2025-29. za ovo tijelo daće PFS Bijeljina i PFS Istočno Sarajevo, a iz ostala četiri PFS-a biće izabrana još dva člana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana