Ivan Perišić nije više član splitskog Hajduka

Tanjug
Ivan Perišić nije više član splitskog Hajduka

SPLIT - Hrvatski fudbaler Ivan Perišić nije više član splitskog Hajduka, saopštio je sportski direktor Nikola Kalinić poslije današnjeg sastanka sa reprezentativcem Hrvatske.

"Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Hajduk, ali posebno na Ivana i njegovu porodicu koja je nezasluženo doživjela brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerovatno ostaje do kraja ljeta", rekao je Kalinić za kluspki sajt. 

Objasnio je zatim Kalinić šta se desilo.

"Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom pa su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se saradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus je na revanš utakmici protiv Ružomberoka i zato pozivam navijače da daju punu podršku ekipi i stručnom štabu pred ispunjenim Poljudom na putu prema plej-ofu Lige konferencija", zaključio je Kalinić.

Perišić je prije nekoliko dana sklonjen iz ekipe zbog sukoba sa trenerom Đenarom Gatuzom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana