Istorijska noć za Borac: Sigurnosne mjere na najvišem nivou

Ivana Vinčić
Istorijska noć za Borac: Sigurnosne mjere na najvišem nivou

BANjALUKA - Večeras je u Banjaluci primjetno pojačano prisustvo pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske (SAJ) na ulazima u grad.

S oklopnim vozilima i u pratnji policijskih helikoptera, pripadnici SAJ-a dočekuju grupe mađarskih navijača koji pristižu u grad na Vrbasu.

Razlog za ovakve mjere sigurnosti je večerašnja utakmica između banjalučkog Borca i mađarskog Ferencvaroša, koja se igra na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Očekuje se veliki broj navijača oba kluba, što je izazvalo dodatne sigurnosne mjere kako bi se osigurala bezbjednost svih prisutnih.

Navijači oba tima već su počeli pristizati u grad, stvarajući pravu fudbalsku atmosferu, ali i izazivajući pojačanu opreznost među organima reda.

Podsjećamo, poslije 0:0 u Budimpešti, banjalučki Borac večeras na krcatom Gradskom stadionu ima lijepu priliku da ostvari najveći uspjeh u klupskoj istoriji.

Bez obzira na to kako će se završiti večerašnji duel sa Ferencvarošem na Gradskom stadionu, fudbaleri Borca će prvi put u klupskoj istoriji biti na evropskoj sceni tokom jeseni.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana