Igrači Borca iz Kozarske Dubice vrijedno treniraju

D. P.
Igrači Borca iz Kozarske Dubice vrijedno treniraju

KOZARSKA DUBICA - Fudbaleri prvoligaša Borca već 25 dana nalaze se u trenažnom procesu, a šef stručnog štaba Dubičana Slobodan Starčević zadovoljan je do sada urađenim. Odigrane su već i tri kontrolne utakmice u kojima su savladani Sloboda iz Mrkonjić Grada sa 3:0 i juniori banjalučkog Borca, dok je remijem, 2:2 završen duel protiv BSK-a.

- Sigurno da je ova posljednja provjera protiv “romantičara” bila najzahtjevnija. Raduje me odnos pojedinaca prema obavezama koje su pred njih postavljene i ako ovako nastave sa radom, sigurno da u nastavku sezone opstanak, koji nam je jedini cilj, neće doći u pitanje. Naravno želja nam je da opravdamo i plasman u polufinale Kupa Srpske i bilo bi sjajno da se plasiramo u samu završnicu - rekao je Starčević.

Pred njegovim izabranicima su još tri provjere. Za 10. februar je planiran susret protiv Moslavine u Kutini, a sedam dana kasnije rival će biti Rudar Prijedor. Generalka je 24. februara protiv Jedinstva iz Žeravice.

- Imamo još dosta vremena da se uigramo, jer ne treba zaboraviti da smo doživjeli velike promjene u igračkom kadru. Zbog obaveza, najviše poslovnih, sa nama više nisu Emilko Janković, Vlado Koprivica, Neven Bunić, Dejan Maksimović, Dejan Glišić, Aleksnadro Jaćimović, Predrag Pralica i Boris Dalić, dok su došli Njegoš Zeljković, Mladen Zgonjanin, Ranko Janković, Davor Perić, Nikola Mitrović, Bojan Burazor, Mateja Božić, David Gavrić, Ognjen Krneta i Katsutako Sato - dodao je Starčević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana