Ibrin sin zablistao (VIDEO)

GS
Ibrin sin zablistao (VIDEO)

MILANO - Stariji sin Zlatana Ibrahimovića, Maksimilijan (17), imao je savršen debi u startnoj postavi za Primavera tim Milana u subotu protiv Udinezea.

Bio je dvostruki strijelac za mladi tim "roso-nera" u pobjedi od 4:0.

Prvi gol je postigao tako što je ispratio akciju saigrača, najbolje se pozicionirao i poslao loptu u mrežu iz neposredne blizine gola. Ništa spektakularno, ali veoma bitan momenat za mladog Ibrahimovića, jer mu je to bio prvi gol za Primavera tim Milana.

Drugi je već bio nešto što smo vidjeli toliko puta od njegovog oca - snažan udarac van kaznenog i lijep pogodak za vodstvo od 3:0.

Maksimilijan je tako nastavio da niže uspjehe u svojoj mladoj karijeri.

On je ovog ljeta potpisao svoj prvi profesionalni ugovor, obavezao se na vjernost klubu do 2029. godine, nakon što je ostavio dobar utisak igrajući za selekciju do 18 godina kod Danijelea Bonere.

Povremeno je dobijao priliku i u Primavera timu kod Ignacija Abatea, odigrao je tri utakmice za tu selekciju prethodne sezone, ali nije uspio da se upiše u strijelce.

Ovog ljeta je prekomandovan u najvažniji juniorski tim Milana i odmah je pokazao šta umije sa loptom. Tata Zlatan možda dobija dostojnog nasljednika na zelenom terenu, prenosi B92.

 

Maximilian Ibrahimovic scores the first Goal for the Milan Primavera this Season vs Udinese Primavera to make it 1-0pic.twitter.com/WHkc5ft6bW

— ꜱᴄᴏᴜᴛ7ᴄᴀʟᴄɪᴏ (@Scout7Calcio) August 17, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana