Hrelja: Trijumf za klupsku istoriju

Darko Dragičević
Foto: G.S.

BANjALUKA - U Fudbalskom klubu Borac je sve podređeni revanš utakmici kvalifikacija Lige Evrope protiv KI Klaksvik.

U Banjaluci žele da nadoknade gol zaostatka iz prve utakmice, a  „crveno plavi” uvjereni su da mogu do rezultata kojim bi napravili veliki evropski ispit.

Damir Hrelja poručuje da je ekipa motivisana da pokaže svoje pravo lice.

- Dobro treniramo i uvjeren sam da čemo biti pravi u četvrtak. Svjesni smo grešaka koje smo napravili u prvoj utakmici i potrudićemo se da ih ne ponovimo. Imamo ogroman motiv da napravimo veliki, istorijski, uspjeh i da obradujemo čitav grad i naše navijače. Znamo šta nam donosi predstojeća utakmica i spremni smo da ostavimo srce na terenu za pobjedu koja nam donosi konačan uspjeh, rekao je  Hrelja

Gol zaostatka iz Toršavna je nadoknadiv, a Hrelja kaže da ekipa mora da bude posvećena samo svojoj igri.

- Nezgodna su ekipa, ali naravno da se može igrati sa njima. Ne tražim alibi za poraz i mišljenja sam da samo mi treba da budemo na nivou na kojem možemo biti. To je naš osnovni cilj. Moramo da uđemo od prvog minuta fokusirani, da budemo borbeni i da iskoristimo huk sa, nadam se, punih tribina.”
Neizostavan je i poziv navijačima.

- Atmosfera protiv PAOK-a je bila nevjerovatna. I sad se naježim kada pomislim na navijanje sa tribina. Ipak, ja se nadam da će naši navijači prepoznati važnost utakmice koja nas čeka i da znaju da nam sada njihova podrška treba kao nikad. Čitava ekipa priželjkuje pune tribine i da onda svi zajedno slavimo, rekao je Hrelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana