Hit lapsus: Bivši fudbaler Partizana pomiješao Zvezdu i Srbiju! (VIDEO)

Kurir
Hit lapsus: Bivši fudbaler Partizana pomiješao Zvezdu i Srbiju! (VIDEO)

BEOGRAD - Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je neriješeno 0:0 sa aktuelnim šampionom Evrope Španijom u prvom kolu A4 grupe u Ligi nacija.

Jedan od momaka koji je pružio sjajnu partiju i svojom borbenošću osvojio srca navijača Srbije bio je mladi Veljko Birmančević.

Odavno nismo vidjeli u našoj fudbalskoj reprezentaciji nekoga ko ulaže toliko energije na terenu. Milina je bilo gledati ga kako grabi u napadu, a onda sa istim žarom hita ka odbrani kako bi zatvorio Džamala i dopunio se sa sjajnim Pavlovićem.

Momak koji je oduševio fudbalsku javnost u Srbiji, nakon meča je ushićeno analizirao dešavanja na terenu i tom prilikom napravio lapsus koji je nasmijao navijače na društvenim mrežama.

„Sa 13 godina sam prvi put bio na Marakani, gledao Zve... Ovaj, gledao sam reprezentaciju Srbije“, rekao je Birmančević.

 

Kažem Zvezda, a mislim SRBIJA! pic.twitter.com/4SBqtYtpVb

— (@zvezdamijesve_) September 5, 2024

Inače, Veljko je dijete Partizana. Ponikao je u klubu iz Humske, ali upisao je samo tri nastupa za prvi tim. Nakon pozajmica u Radu i Čukaričkom zvanično je prešao u klub sa Banovog Brda i sjajnim partijama privukao pažnju inostranih klubova. Uslijedio je transfer u Malme, pa Tuluz, a sada je standardan fudbaler Sparte iz Praga.

Iako je ponikao u Partizanu, nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde, piše Kurir sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana