Hercegovački klub prvi počinje pripreme

GS
Hercegovački klub prvi počinje pripreme

TREBINjE - Ko rano rani, dvije sreće grabi. U Fudbalskom klubu Leotar se, izgleda, vode ovom narodnom poslovicom jer će prvi krenuti s pripremama za novu sezonu i one će kompletno biti obavljene u Trebinju.

Razlog za rani start priprema je uigravanje ekipe. Novi trener Zoran Šaraba  je već predstavljen, a ekipa će početi  sa radom u 18 časova na stadionu “Police”.

Utakmice prvog kola Prve lige Republike Srpske su na rasporedu 10. avgusta, što znači da je pred igračima šest nedjelja napornog rada. Što se tiče igračkog kadra FK Leotar, od igrača iz prošle sezone na prozivku će se odazvati: Risto Perišić i Milan Vidaković (golmani), Darko Đajić, Zoran Milić, Filip Kolak, Matija Glogovac, Uroš Đuričković, Luka Begić, Luka Babić i Marko Pandžić. Ovaj spisak nije konačan, jer su u toku završni pregovori sa još nekoliko igrača. Iz mlađih kategorija priključiće se Igor Spaić, Teo Lakić i Mirko Vuković. Od novih igrača, definitivan sporazum je postignut sa Filipom Vukajlovićem, koji je ponikao u Leotaru, ali je dvije godine nastupao za omladinske selekcije Zrinjskog, te sa golmanom Lukom Vujičićem, koji je branio u Kanadi i Čukaričkom, a posljednji klub mu je Omarska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana