Gvardiola: Vi Srbi mora da ste strašno ponosni

G.S.
Foto: Miror.co.uk

MANČESTER - Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola govorio je, uoči početka nove sezone u Premijer ligi, o Novaku Đokoviću i srpskom sportu.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola govorio je, uoči početka nove sezone u Premijer ligi, o Novaku Đokoviću i srpskom sportu.

Španski stručnjak je dao intervju za „Arenasport“ u kom je pohvalno govorio o našim sportistima, a pored Đokovića je spomenuo i Nikolu Jokića, zlatne vaterpoliste Srbije...

Kada je riječ o novoj sezoni u Engleskoj, ističe da neće biti lako, pogotovo jer su „građani“ četvorostruki uzastopni šampioni Premijer lige, prenosi B92.

„Kada neko puno pobjeđuje, svi žele da ga pobijede. To je normalno, to je dio sportskog mentaliteta“.

Ko je pored Sitija kandidat za titulu?

„Mi smo obično favoriti, što je takođe normalno jer smo osvojili poslednje četiri i šest od poslednjih sedam titula. Ali je jasno da je konkurencija velika - Arsenal, Liverpul, Junajted... Mislim da će Njukasl biti sjajan jer ne igraju Evropu pa će se biti izuzetno spremni. Tu su i Aston Vila, Totenhem, šest ili sedam timova će se boriti za četiri najbolje plasirane ekipe“.

Šta motiviše vašu ekipu?

„Ne znam, iskreno. Ali mislim da samo takmičenje budi nešto u svima nama, ne možemo da zastanemo i zašto bi stajali? Kada hoćete da stanete, morate da se penzionišete„, poručio je Pep Gvardiola.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana