Grahovac o Kupu: Želimo trofeje, a poštujemo svakog rivala

G.S.
Grahovac o Kupu: Želimo trofeje, a poštujemo svakog rivala

BANjALUKA - Delegacija FK Borac posjetila je srednjoškolce Tehničke škole, najveće obrazovne ustanove u Republici Srpskoj.

Srđan Grahovac se dolaskom u školsku salu prisjetio dana kada je, baš na tom, mjestu trenirao košarku, a ujedno se vratio i u srednjoškolske dane u Ekonomskoj školi.

-Drago mi je da rukovodstvo škole ima razumjevanje za đake koji se bave sportom i što je prepoznalo važnost bavljenja sporta, te da im pruža podršku. Nije lako uvijek uskladiti sportske i školske aktivnosti. Znam to iz ličnog iskustva. U trećem razredu Ekonomske škole već sam zakoračio u prvi tim FK Borac, ali sam tada dobio veliku podršku tadašnjeg direktora Predraga Damjanovića i rukovodstva, koje je imalo razumjevanja za izostanke, i za priliku da nadoknadim nastavu. To mi je pomoglo da uskladim  fudbalske i školske aktivnosti. Obrazovanje i sport mogu i moraju da idu jedno uz drugo. rekao je Srđan Grahovac, kapiten FK Borac.

Prvi takmičarski meč u 2024. godini fudbaleri Borca igraće 10. ili 11 februara na svom stadionu protiv Zvijezde 09 u osmini finala Kupa BiH.

-Imamo dovoljno vremena do te utakmice. Sada je najvažnije je da se  odmorimo, te da po povratku sa pauze odradimo dobre pripreme . Naš cilj je jasan i želimo da osvojimo sve trofeje. Naravno, svakog rivala, pa tako i ekipu Zvijezde 09, poštujemo i svjesni smo da je teren jedino mjerilo kvaliteta. Daćemo sve od sebe da u toj utakmici stignemo korak bliže trofeju u Kupu BiH rekao je Srđan Grahovac, kapiten Borc

Raspitivali su se đaci i o uspjesima. Kapiten je i svjestan da sve urađeno tokom fudbalske jeseni mora da se potvrdi na proljeće.

- Uradili smo veliki posao, ne samo na terenu, nego i van njega, ali smo svjesni da smo tek na pola puta. Nakon povratka sa pauze obaveza svih nas je da nastavimo sa još jačim radom, da damo sve od sebe da ispunimo ciljeve – poručio je Grahovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana