"Glas Srpske" saznaje: Kangva ipak daleko od Borca

Dejan Kondić
Foto: Agencije

BEOGRAD - Poput bombe eksplodirala je vijest da bi Kings Kangva mogao doći u banjalučki Borac na pozajmicu. Ipak, kako "Glas Srpske" saznaje, sve je na dugačkom štapu, odnosno poprilično daleko od realizacije.

Čelnici Banjalučana kontaktirali su ljude iz Crvene zvezde sa pitanjem: "Koliko je realno da Kangva dođe na pozajmicu?" Ljudi iz Platonove nisu dobili odbijenicu, ali mogućnost da Kangva dođe u Borac mjeri se promilima.

Naime, u redovima srpskog šampiona, sa kojim Zambijac ima ugovor do kraja juna 2026. godine, čekaju ponudu ruskog Anžija, koja bi trebala biti u visini od oko dva miliona evra. Takođe sam Kangva i njegovi menadžeri su mišljenja da je on - "igrač za Zenit".

Brzonogi centralni vezista na "Marakanu" je došao u junu 2022. godine iz Arsenala iz Tule. Nakon dobrog početka, vremenom je pao u drugi plan, pa je minulu polusezonu proveo u belgijskom Kortrijku na pozajmici.

Takođe, nije se našao na spisku putnika Vladana Milojevića za Rusiju, tako da u klubu iz Ljutice Bogdana čekaju adekvatnu ponudu da prodaju 26-godišnjeg vezistu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana