Gibon Kent prognozirao pobjedu Hrvatske nad Japanom

Anadolija
Foto: Anadolija

ZAGREB - Gibon Kent prognozirao je dominaciju i pobjedu Hrvatske na današnjoj utakmici protiv Japana koja se danas igra u Kataru.

U paviljonu Duh monsunskih šuma, u unutrašnjoj nastambi gibona upriličeno je prognoziranje pobjednika utakmice Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru.

Gibon Kent, “pater familias” porodice gibona posegnuo je najprije za hranom koja se nalazila u kutiji s hrvatskom zastavom, što ukazuje kako će Hrvatska pobijediti protiv Japana.

Na prognoziranju je učestvovao Iso Masato, ambasador Japana u Hrvatskoj, koji je istaknuo kako su giboni, nakon što su posegnuli za hrvatskom kutijom, jeli hranu i iz japanske kutije, ocijenivši kako to ukazuje da će Japan zabiti gol u drugom poluvremenu.

“Očekujem dobru igru, oba tima su kompaktna, disciplinovana. Biće to teška utakmica. Očekujem fer plej”, poručio je Masato.

“Kent je pokazao odlučnost i brzinu, tako da se nadamo uspjehu Vatrenih. Najvažnije je da utakmica prođe u sportskom duhu i neka pobijedi bolji, ali sve dok su to naši Vatreni”, izjavio je Damir Skok, direktor Zoološkog vrta Grada Zagreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana