Fudbalski reprezentativac Nemanja Gudelj se odmara u Hercegovini: Srbija će biti još bolja

G.S.
Fudbalski reprezentativac Nemanja Gudelj se odmara u Hercegovini: Srbija će biti još bolja

TREBINjE - Nakon osvajanja titule u Ligi Evrope fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj iskoristio je slobodno vrijeme da posjeti Trebinje i da se malo odmori pred nove obaveze, ovaj put u reprezentaciji Srbije.

Španski tim je osvojio Ligu Evrope i tako sedmi put podigao pehar u ovom takmičenju i opet izborio plasman u Ligu šampiona.

- Sezona je bila baš teška. Loše smo počeli, imali smo problema u jesenjem delu, ali smo sve nadoknadili u poslednja tri mjeseca. Odigrali smo fantastično finiš sezone i sve krunisali osvajanjem Lige Evrope. To takmičenje zaista ima posebnu draž za Sevilju. Osvojili smo ga sedmi put i vratili trofej praktično kući. Značajno je svakako što smo izborili i Ligu šampiona - istakao je Nemanja za portal "Herceg sport." Za Gudelja nema puno odmora.

Veoma brzo slijede obaveze u reprezentaciji Srbije sa kojom želi i na Evropsko prvenstvo.

- Imamo odličnu ekipu, sjajne fudbalere i stručni štab, kao i atmosferu što nam daje nadu da ćemo napraviti još veće uspehe u budućnosti. Igrali smo na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje smo sigurno mogli bolje. Ali izvukli smo pouke iz tog takmičenja i sad smo naučili lekciju. Odlično smo krenuli u kvalifikacijama za Evropsko i želimo da tako nastavimo i u ovom krugu. Vjerujem da možemo još dosta lepih stvari da napravimo - dodao je fudbaler Sevilje.

Nakon tri godine sjajni igrač je opet u gradu za koji ga vežu najljepše uspomene. Ovaj put došao je u Hercegovinu sa vjerenicom Anastasijom te bratom Dragišom i ocem Nebojšom.

- Došao sam u Trebinje da se malo odmorim nakon naporne sezone i da uživam u društvu porodice i prijatelja. Želim da napunim baterije za nove obaveze. Uživam ovdje, osjećam se prijatno, ljudi su me sjajno prihvatili. Anastasija je ovdje prvi put i oduševljena je kako prirodom tako i ljudima. Sve joj se sviđa i sigurno je da ćemo opet doći - istakao je Gudelj.

Sa njim je i brat Dragiša koji je sve zabrinuo nakon što je doživio srčani zastoj na utakmici.

- Dragiša je super, hvala Bogu na tome. Sa nama je ovdje na odmoru, super se oporavlja i sve će biti dobro, već je počeo i da trenira - otkrio je dobre vijesti o bratu.

Posjeta Leostarsu

Gudelj je posjetio Školu fudbala Leostars koju vodi Igor Joksimović. Strpljivo je dijelio autograme i slikao se.

- Čim se ukazala prilika došao sam u moje krajeve gde sam proveo detinjstvo i za koje me vežu prelepa sećanja. Rado sam se odazvao da posetim ove mališane. Oni su budućnost fudbala i za mene je prelepo da provedem vreme sa njima - poručio je Gudelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana