Fudbaleri Zvijezde 09 dočekuju Sarajevo: Samo pobjeda produžava nadu

D. P.
Fudbaleri Zvijezde 09 dočekuju Sarajevo: Samo pobjeda produžava nadu

BIJELjINA - Fudbaleri Zvijezde 09 u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu u Ugljeviku ugostiće Sarajevo, a šef stručnog štaba premijerligaša iz etno-sela “Stanišići” Darko Milisavljević svjestan je da njegovim izabranicima u ovom duelu igra samo pobjeda.

Zvijezda 09 u drugi dio sezone ušla je eliminacijom iz Kupa BiH od Borca (0:2) i porazom u 19. kolu Premijer lige od Posušja identičnim rezultatom.

- S obzirom na stanje na tabeli i kvalitet ekipe Sarajeva moram reći da su oni favoriti. Međutim, ni oni, ni mi nismo otvorili drugi deo prvenstva onako kako smo hteli i želeli. Sarajlije sigurno nisu očekivale poraz i to prilično ubedljiv na svom terenu od Širokog Brijega, a mi smo se nadali da na stadionu “Mokri dolac” možemo nešto više da izvučemo od poraza. Nismo uspeli i sada smo pod imperativom pobede u ovom meču. Naš je motiv sigurno mnogo veći od Sarajlija, jer je za nas svaki naredni duel praktično kvalifikacioni. Verujem da je ekipa koja je lakše podnela loš rezultat na startu drugog dela sezone u blagoj prednosti pred ovaj duel - naglasio je Milisavljević.

Stručnjak iz Srbije je istakao da mu je krivo što njegova ekipa ima veoma slabu podršku sa tribina, što bi u nekim susretima mogao da bude i presudni faktor.

- Očekuje se dolazak njihovih navijača i sigurno će imati veću podršku nego mi što će im sigurno biti vetar u leđa. Zato smatram da moramo odigrati perfektan susret, ako želimo da dođemo do povoljnog rezultata - nastavio je Milisavljević.

Njegova ekipa u ovom veoma važnom duelu neće biti kompletna.

- Zbog povrede sigurno neće biti Koje Matića, a Enedin Mulalić nema pravo nastupa, jer je na pozajmici iz Sarajeva. Imamo još nekoliko rovitih igrača, ali sam siguran da će svi koji izađu na teren dati sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata - dodao je Milisavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana