Fudbaleri TSC-a deklasirali Partizan

Tanjug
Fudbaleri TSC-a deklasirali Partizan

BEOGRAD  - Fudbaleri TSC-a pobijedili su Partizan u Humskoj rezultatom 4:0 u meču 16. kola Superlige i tako nanijeli "crno-bijelima" prvi poraz posle 13 pobjeda u nizu.

Serija pobjeda "crno-belih" počela je upravo posle remija u prvom kolu protiv TSC-a u Bačkoj Topoli (3:3). Prva tri gola Partizan je primio posle kornera. Prvi je dao već u 3. minutu Aleksandar Ćirković i to direktno iz kornera. Posle kornera sa iste strane, u 12. minutu Nemanja Stojić je duplirao prednost gostiju. 

I treći gol je pao posle kornera sa iste strane, bivši fudbaler Partizana Milan Radin je matirao Aleksandra Jovanovića u 33. minutu. Uroš Milovanović je četvrti gol za TSC dao u 50. minutu, bio je precizan sa dvadesetak metara.

Partizan je uprkos ubjedljivom porazu, prvom u Superligi ove sezone, ostao prvi sa 40 bodova, ali sad ima samo tri više od drugoplasirane Crvene zvezde, koju će ugostiti 20. decembra u prvom "vječitom derbiju" sezone.

U narednom kolu Superlige Partizan će opet biti domaćin, u Humsku će Vojvodina. TSC u četvrtak u Ligi Evrope dočekuje Vest Hem u Ligi Evrope, a zatim će u nedjelju biti domaćin niškom Radničkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana