Fudbaleri Sloge dočekuju Široki Brijeg: Vrijeme za prvo slavlje

D.P.
Fudbaleri Sloge dočekuju Široki Brijeg: Vrijeme za prvo slavlje

DOBOJ - Šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić pred nedjeljni susret šestog kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega, koji će od 15 časova biti igran na stadionu “Luke”, istakao je da je krajnje vrijeme da izbore prvu pobjedu u sezoni.

- Mislim da je sazrelo vrijeme za prvo slavlje, odnosno da konačno prekinemo ovu seriju neriješenih rezultata i poraza. Široki Brijeg nam je ostao dužnik iz pretposljednjeg kola prošlog prvenstva, kada nas je u Modriči savladao sa 3:2. Pokazali su i u uvodu ove sezone da imaju dobar tim, a podatak da su osvojili sedam bodova na tri gostovanja govori da nam neće biti nimalo lako. Međutim, mi jednostavno ne smijemo više gubiti bodove na našem terenu - naglasio je Jagodić.

Kao i pred prošli susret sa Zrinjskim, stručni štab Dobojlija ima kadrovskih problema. 

- I dalje su neizvjesni Josip Kvesić i Franko Dadić, koji se još nisu potpuno oporavili od prehlade, a imamo još nekoliko igrača sa sličnim problemima. Dobro je da je riješena sva papirologija za Damira Sadikovića i on će biti u kombinaciji, a možda i zaigra odmah od starta utakmice, jer je riječ o jako iskusnom fudbaleru - dodao je Jagodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana