Fudbaleri Partizana na mini pripremama u Republici Srpskoj

Tanjug
Foto: FK Partizan

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana boraviće naredna četiri dana u Etno selu Stanišići u Republici Srpskoj gdje će obaviti mini pripreme uoči nastavka sezone u Superligi Srbije, saopštili su danas „crno-bijeli“.

„Kako bi se nastavio pozitivan niz u utakmicama koje dolaze, a koje će biti posebno izazovne za 'crno-bijele', šef stručnog štaba Savo Milošević odlučio je da napravi svojevrsni 'tim bilding', uz svakodnevne treninge, kako bi se igrači još bolje upoznali, postali homogeniji i spremili se za nastavak prvenstva“, navodi se na zvaničnom sajtu Partizana.

„Crno-bijeli“ podsjećaju da sa ekipom nisu Aleksandar Jovanović, Kevin Arijaga, Nihad Mujakić, Žoao Grimaldo, kao i Mateja Stjepanović, Nemanja Trifunović i Vukašin Jovanović, koji imaju obaveze sa nacionalnim selekcijama.

Priliku da treniraju sa prvim timom tokom boravka u Stanišićima dobili su omladinci Partizana Uroš Filipović i Mihailo Radić. „Crno-bijeli“ se u Beograd vraćaju 12. oktobra.

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze na petom mjestu na tabeli SLS sa 17 bodova iz devet utakmica. „Crno-bijeli“ će u narednom, 12. kolu SLS gostovati Novom Pazaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana